2012-05-07 09:00:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - a szokottnál is aktívabb

Napi horoszkóp május 7.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ismerősei úgy láthatják, most van ön igazán elevenében, szinte lubickol a boldogságban. Nem passzív, hanem nagyon is tevékeny módon. A főnökével tisztázó beszélgetésen lehet túl, ez is inspirálja önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre kiöntheti a szívét valakinek. És meghallgatásra is találhat. Csak arra vigyázzon, hogy olyasvalakit válasszon, akiben maximálisan megbízik, mint például az édesanyja. Nehogy visszaéljenek a bizalmával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mostanában úgy érezheti, nem bírja tovább a hajtást, túl sokat követel öntől a sorsa. Talán ideje volna egy tisztázó beszélgetésnek a társával. Jobban meg kellene osztaniuk a terheiket, ha továbbra is békességben akarnak élni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nagy küzdelmekre sarkallja, kényszeríti most önt a sorsa, de azért ne üssön vaktában. Előfordulhat, hogy olyasvalakire sújt le haragja, aki inkább támasza, mint ellensége. A társára is sokat hárít, pedig nem tehet semmiről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A nyelvét, mintha felvágták volna a mai napon. Alighanem sikerül is megbántania valakit, ha túlságosan kihozzák a sodrából. A legjobb, ha néha lakatot tesz a szájára. Persze, ha ez árt az egészségének, akkor inkább mondja ki.


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában nagyon visszafogott, szinte kimérten viselkedik az emberekkel. A szerettei nem is értik, mi ez a hirtelen távolságtartás. Akár fizikai, akár lelki okai vannak, jó lenne megbeszélniük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre a nyugalom ideje érkezett el az otthonába, az életébe. Sikerült túltennie magát egy zavaró tényezőn, és ez segíti abban, hogy végre a lényeges dolgokra koncentrálhasson. Törődjön többet az egészségével is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Rengeteg az elintézetlen ügye, és ez az érzés szinte gúzsba köti minden tetterejét. Koncentráljon a legfontosabbra. Baráti, testvéri segítségre is számíthat. Sőt, a szomszédjai közül is akad valaki, akitől segítséget várhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szokásosnál is változékonyabb, csaknem szeszélyes a mai napon. A családtagjai, a környezete csak úgy kapkodják a fejüket, nem tudják mire vélni a hangulatait. Néha ezt is meg kell érniük. Nem lehet, hogy mindig ön nyeljen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lustább, jobban szeret lazítani már a munkahelyén, mintsem a főnök kedvét keresni, munkálkodni. Talán még mindig a tavaszi fáradtságot érzi, de az is lehet, hogy már mélyen nem érdekli, amit csinál. Fontosabb dolga volna.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szokottnál is aktívabb és buzgólkodóbb most, a tavasz vége felé. Mintha az ereiben érezné a sarjadást, a természet megújulását. Vigyázzon, csalóka is lehet ez az érzés. Csak a korának megfelelő aktivitásokra vállalkozzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamit elveszíthet ma, amit nagyon is fontosnak tartott, ami szinte a szívéhez nőtt. Ha még van remény a megtalálásra, akkor menjen utána. Ha nincs, akkor csak a lemondás nehéz, fájó útja marad. Ezt is meg kell élni: sirassa meg!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: